jump to navigation

Telekompaketet stoppat av Alde, liberalerna 6 maj 2009

Posted by Madeleine Sjöstedt in Kultur för fler.
Tags: , ,
trackback

Det är glädjande nyheter som nu når oss om att Europaparlamentet, med hjälp av den liberala gruppen, i dag röstade emot telekompaketet. Jag har tidigare skrivit om detta här.

Det är helt grundläggande i ett rättssamhälle att det är domstolar som ska pröva myndighetsutövning mot människor. Ingenting annat ska gälla bara för att det handlar om internet. Att förnuftet verkar försvinna på så många håll i samma takt som den nya tekniken gör sitt intåg visar vilka starka krafter som är i rörelse.

Vi ska hålla huvudet kallt, vara glada för att vi lever i en tid då tekniken ger oss oändliga möjligheter och rösta in flera duktiga liberaler i Europaparlamentet!

Madeleine

Kommentarer»

1. Thomas - 6 maj 2009

Stoppat av liberalerna? De Gröna och Vänstern har varit emot hela tiden, och nu ska Liberalerna få cred för att de sent omsider kommit ihåg att personlig integritet är något bra? Starkt jobbat.

teodork - 6 maj 2009

Ja Thomas, det är liberaler som ska ha cred för det. Även när socialister i Sverige försökt förbjuda videoapparater, parabolantenner, privatradio, kabel-tv eller försökt driva igenom Bodströmsamhället har vi många goda liberaler att tacka för att det inte blivit av.

2. Striden om telekompaketet fortsätter « Per pladdrar på - 6 maj 2009

[…] Andra bloggare som skriver om detta är Madeleine Sjöstedt. […]

3. Striden om telekompaketet fortsätter | Per Pettersson - 17 december 2013

[…] bloggare som skriver om detta är Madeleine Sjöstedt, Mark Klamberg, Per Altenberg, Olle […]


Lämna en kommentar