jump to navigation

Får jag lov ? Välkommen till fest i Stadshuset 3 mars 2014

Posted by Madeleine Sjöstedt in Kultur för fler.
Tags: , ,
trackback

Stadshuset kulturnatt

Årets kulturnatt den 26 april bjuder på 400 olika kulturaktiviteter från drygt 100 kulturaktörer. Det hela kommer att avslutas med en stor fest i Stockholms stadshus och alla evenemang har fritt inträde.

Kulturnatten har på kort tid blivit ett mycket uppskattat arrangemang och är ett utmärkt tillfälle för stockholmarna att stifta bekantskap med stadens rika kulturliv: gå på  vernissage, filmvisning eller teaterföreställningar, eller varför inte en guidad visning på något av stadens alla museer och kulturinstitutioner?

År efter år har kulturnatten slagit rekord – både i antal besökare och antalet aktiviteter. Vi hoppas givetvis att den ska göra det i år igen. Det kompletta programmet släpps idag och det kommer säkert att finnas något som du lockas av där.

Förra året provade vi att ha den nu traditionsenliga efterfesten i Stockholms stadshus. Då med anledning av att Stockholms kommunfullmäktige firade 150 år. Det hela blev mycket lyckat och mycket uppskattat. Stadshuset är ett fantastiskt hus som tillhör alla stockholmare. Nu kör vi favorit i repris. Festen pågår mellan 22.30-03 den 26 april.

Välkommen!

/ Madeleine

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: