jump to navigation

Årets torghandlare 2011 utsedd 5 december 2011

Posted by jonasuebel in Öppna upp det offentliga rummet.
Tags: , ,
trackback

Idag har Madeleine delat ut utmärkelsen ”Årets torghandlare”  som i år gick till Davud Samanci och hans medarbetare vid Högdalsgången med följande motivering:

Davud Samanci och hans medarbetare bjuder på en shoppingupplevelse i särklass och sätter alltid servicen till kunden främst. Alla medarbetare är vänliga och engagerade. Torgståndet är rent och välskött. Produkterna exponeras på ett trevligt sätt och håller en hög kvalitet.

Fastighetskontoret, som ansvarar för all torghandel i Stockholms stad, har i samarbete med Galepo Restaurangkonsult  genomfört en undersökning i form av anonyma provköp – ”Mystery Shoppers” – bland torghandlarna i Stockholm. Undersökningen genomfördes under juni, juli och augusti 2011 och man tittade bland på köpupplevelsen för kund, kundbemötande, varukunskap och att varorna höll vad säljaren lovade. Davud Samanci är den förste som fått maxpoäng sedan fastighetskontoret började genomföra undersökningar med anonyma provköp.  Det är jätteroligt att våra torghandlare i Stockholm håller en sådan hög klass. Vi hoppas att den här utmärkelsen gör att torghandeln drivs framåt och att kvaliteten ökar än mera.

Jonas

Kommentarer»

1. Mikael - 5 december 2011

Vad hände med Djurgårdens egna arena, lögnare? Du har jobbat riktigt hårt för att infria dina sex år gamla vallöften, va?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: