jump to navigation

Grattis Bibliotek Plattan – 2011 års vinnare av Förnyelsepriset! 24 november 2011

Posted by Madeleine Sjöstedt in Från huvudstad till världsstad, Kultur för fler.
Tags:
trackback

Biblioteket Plattan i Kulturhuset tilldelades igår den 22 november 2011 Stockholmstads kvalitetspris i förnyelsekategorin. Priset delas ut av Stockholms stad för att uppmärksamma det som förbättrat kvaliteten, ökat effektiviteten, bidragit till en hållbar utveckling eller gjort arbetet enklare. Allt i syfte att öka nyttan för stockholmarna. Kulturhusets ökade användning av Plattan-planet är viktig av många skäl men framför allt för den kulturen närmare Stockholmarna. Priset är väldigt välförtjänt och en viktig symbol för ambitionen att sänka trösklarna till stadens kulturverksamheter. Jag vill rikta ett stort grattis till personalen i Kulturhuset och Bibliotek Plattan.

Juryns motivering till Förnyelsepriset löd: ”I denna verksamhet har man tänjt på gränserna, brutit upp gamla strukturer och verkligen vågat tänka nytt. Det har också gett resultat! Kunderna strömmar till och nya kundgrupper hittar också hit. Så gör även studiebesöken från när och fjärran. Enheten har också skapat en kultur och ett arbetssätt som involverar kunderna i verksamhetens utformning.” Här kan man läsa mer om Bibliotek Plattan: http://kulturhuset.stockholm.se/default.asp?id=1413&ptid=12253&Category=Bibliotek+Plattan

Madeleine

Annonser

Kommentarer»

1. Bo Grahn - 24 november 2011

Jag har varit där flera gånger men personalen har då stått bakom sina skärmar i ”receptionen” och surfat på internet. Man kan stå framför dom utan att de reagerar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: