jump to navigation

Många liberaler på förslag 2 december 2010

Posted by Madeleine Sjöstedt in Okategoriserade.
trackback

I går höll Folkpartiet representantskap i Stockholm och föreslog partiets representanter till de kommunala nämnderna och andra kommunala uppdrag.  Hundra femtio personer träffades vid halvsju på Anna Withlock på Eriksbergsgatan.

Valet 2010 var en framgång för folkpartiet i Stockholm stad, men vi behåller antalet mandat i fullmäktige, 10 ordinarie och 6 ersättare. I nämnderna har vi däremot fått ett ökat antal platser. Flera i fullmäktige är nyvalda vilket känns väldigt roligt. Så blev det också i nämnderna.

Till kulturnämnden omvaldes min tidigare vapendragare  Rasmus Jonlund som ordinarie. Det ska bli roligt att arbeta tillsammans med honom i fyra år till. En driven liberal penna med ett enormt kulturintresse är ju precis vad man önskar sig i kulturnämnden. Sahar Almashta, som har varit ersättare, går över till att sitta i stadsbyggnadsnämnden. Ett lämpligt ställe för en kompetent arkitekt. Spännade för Sahar med nya utmaningar, tack för de här åren i kulturnämnden. Istället för Sahar kommer nu Mattias Laitila-Kälvemark  att vara ersättare i kulturnämnden.

I fastighetsnämnden kommer jag att arbeta med den erfarne Per Altenberg och Lloyd Lindgren. Jag har stor tilltro till att Per kommer att lotsa mig igenom nybörjarproblemen i fastighetsnämnden.

Stadsteatern får ett strongt ny-gammalt gäng: Ulrika Francke fortsätter som ordförande och Anette Brifalk som ledamot. Superskönt att veta att dessa erfarna styrelserävar sitter kvar, vid sin sida får de Rasmus Jonlund som ersättare och som sammanhållande länk med kulturnämnden.

Det här kommer att bli toppenbra!

Madeleine

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: