jump to navigation

Stödgala för kurdiska biblioteket 23 november 2010

Posted by Madeleine Sjöstedt in Från huvudstad till världsstad, Kultur för fler, Mer läsning och bättre bibliotek.
Tags: , ,
trackback

 Kurdiska biblioteket som startade 1997 är unikt. I Paris och London finns jämförbara boksamlingar, men Kurdiska biblioteket är ett bibliotek, öppet för alla. Biblioteket får stöd av staden och av kulturrådet, men även ett stöd direkt från stockholmarna är viktigt. Den 4 december hålls en stödgala – bara genom att kasta en blick på vilka som uppträder ser man tydligt att det finns ett stort engagemang. Här är inbjudan!

Madeleine

Kommentarer»

1. Irak-Lena - 26 november 2010

Vi ses där”

2. Roni - 28 november 2010

Kurdiska biblioteket befinner sig i ekonomiskt umbärande, och du skriver glatt att det är så roligt med en stödgala. Hur tänker du? Att läsa av din nuvarande post har du förmodligen varit delansvarig i det minskade statliga stödet till biblioteket – eller åtminstone varit i en position att se till bibliotekets fortlevnad. Jag föreslår att du ger ett bidrag till biblioteket, likt mig själv och många andra, istället för att plocka politiska sympatier från kurder.

AmandaLövkvist - 28 november 2010

Madeleine skriver inte glatt att det är så roligt med en stödgala, hon skriver att det är bra med en stödgala. Hon tänker att det vore bra om många kom dit, det är därför hon hjälper till att sprida inbjudan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: