jump to navigation

Idrottsnämnden 28/9 30 september 2010

Posted by Teodor in Okategoriserade.
trackback

Nämndarbetet pågår som vanligt i Stadshuset, och i tisdags var det dags för idrottsnämnd. Du hittar hela dagordningen här.

Frågan kring hur Kungsholmsklubbarnas träningsmöjligheter ska säkerställas i framtiden har varit aktuell ett tag, och frågan dök också upp på nämnden. Alliansen gjorde därför följande särskilda uttalande till ärende 10 på nämnden:

Det är viktigt att säkerställa tillgången till idrottsytor i staden. Utbyggnaden av Stadshagens IPunder renoveringen av Kristinebergs IP är en bra åtgärd för att säkra idrottsytorna på just Kungsholmen. Vi har varit i kontakt med de berörda klubbarna och diskuterat lösningar på andra problem som kan tänkas uppkomma vid renoveringen av Kristinebergs IP. Då ingen exploatering av Stadshagens IP är aktuell kommer den kunna fortsätta att fungera som en bas för många klubbar under renoveringsperioden. Ingen mark kommer heller i framtiden att upplåtas till exploatering på kort sikt utan att detta kompenseras av nya idrottsytor i samma omfattning. Nämnden vill att förvaltningen snarast återkommer med ett klargörande om var Djurgårdens IF Damfotboll ska spela 2011.

/Teodor

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: