jump to navigation

När du får oväntat besök 10 augusti 2010

Posted by Teodor in Från huvudstad till världsstad.
Tags: ,
trackback

Daniele Fava kandiderar till kommunfullmäktige i Stockholm står på femte plats på tredje kretsens lista: Norrmalm, Östermalm, Djurgården, Gärdet och Hjorthagen. Daniel sitter som ersättare i idrottsnämnden för folkpartiet och lämnar över en DIF t-shirt till Madeleine.

/Teodor

Kommentarer»

1. Tomas - 10 augusti 2010

Rösta på Daniele Fava? Varför inte! Men bara om FP löser DIF Arena fråga, för annars går min röst till ett parti som taktiskt undermanövrar FP maktställning.

2. Väljare - 11 augusti 2010

Ja, det här motsäger ju bara tidigare skriverier om att DIF-arenan är av liten vikt för FP. De där 10.000 Djurgårdarna kanske har visat sig vara av betydelse nu när senaste Sifoundersökningen tyder på otroligt lite marginal mellan blocken.

Jag har en fråga, och enbart en, till Sjöstedt: När kommer nästa steg i utredningen/diskussionen tas? När kan vi få besked om att ni kommit närmare första grävtaget? Svar, tack!

3. Michel - 13 augusti 2010

Vad hände med ”spaden i marken” Madeleine? Det var vad du lovade för den här mandatperioden…

En egenfinansierad DIF-arena med tillhörande NYA ytor för breddidrotten – kan det bli bättre Madeleine! Våga göra det rätta och rationella – säg JA tilL Djurgårdsarenan på Östermalms IP!

4. Johan - 13 augusti 2010

Varför lovar du mindre till det här valet än du gjorde till det förra?

Daniel Fava verkar vara en bra kille, men tyvärr kan jag inte rösta på folkpartiet över huvud taget om du fortsätter förhala arenafrågan. Jag är oerhört besviken över ditt svek.

5. Lurad väljare - 13 augusti 2010

Den där finten går jag inte på igen, du har gjort bort dig Madeleine.
Vad hände med ditt förra löfte? Och kom nu inte med dravlet om att DIF inte gjort sin hemläxa. Alla vet att din agenda är att förhala beslutet och tvinga oss till till missfostret söder om söder som behöver hyresgäster.

6. ÖIP - 13 augusti 2010

Det vore väldigt intressant att få höra vad som skiljer sig mellan detta ”vallöfte” och det senaste 2006, det som fortfarande är på tapeten idag, 4 år senare inför det kommande valet..Vad har hänt i processen som gör ditt parti till en garant i denna fråga? För enligt vad jag läst här på din blogg så verkar det vara många pusselbitar som fortfarande inte är på plats, men det kanske inte stämmer?
Vem tar isf ansvar för att alla dessa bitar tillslut faller på plats? Du? FP? DIF? KDF?
Det finns uppenbarligen många frågor som behövs besvaras och i ärlighetens namn är det du, Madeleine, som skapar dom flesta med dina tvetydiga blogginlägg och mediala utspel.

Mitt förtroende för dig och FP är väldigt kantstött sen förra valet för att uttrycka sig milt. Jag röstar mer än gärna på FP och Fava nu i sep men då får det nog komma något mer konkret än detta för att övertyga mig att ni inte går i samma oärliga spår som senast, för sättet som frågan skötts den här mandatperioden är knappast något som jag som väljare kan ställa mig bakom.

Har Du och ditt parti gjort sin hemläxa?

7. Fredric - 13 augusti 2010

Jag tycker att det är smutsigt och helt förkastligt att svika ett vallöfte.
Det är att lura på sig röster för 4 år framåt, och det kommer inte att gå obemärkt förbi FP. Ni, Madeleine, har chansen nu, det är upp till er om ni får extra röster till valet eller förlorar röster. Och kom inte dragandes med ursäkter, du sa själv att spaden skulle sättas i marken, om det inte händer har du misslyckats kapitalt!

8. Niklas - 13 augusti 2010

Inför förra valet skulle spaden varit i marken under denna mandatperiod, och fyra år senare ska det bli en viktig fråga.

Ge mig en anledning till varför jag skulle lita på detta tomma snack istället?

9. Linda C - 13 augusti 2010

Ja till ÖIP! Sätt spaden i marken Folkpartiet!

Jag vill kunna ta med mina barn till en egen arena för Stockholms Stolthet och Sveriges framgångsrikaste idrottsförening!

10. Håkan - 13 augusti 2010

Danne Fava i all ära, men att rösta på Folkpartiet är som att kasta bort ytterligare 4 år!!!

Ja till ny DIF-arena på ÖIP!!!

teodork - 13 augusti 2010

Hej Håkan!

Vilket parti tycker du har drivit frågan om en arena till DIF hårdare än FP den senaste mandatperioden?

/Teodor

Johan - 13 augusti 2010

Bevisligen så har ni ju inte gjort tillräckligt i alla fall. Ni har inte uppfyllt ert löfte och nu känns det som att ni försöker förhala processen till efter valet. Kan du, handen på hjärtat, verkligen stå upp och säga att ni idag gör ert yttersta för att få till en arena på ÖIP?

Sossarnas vallöfte var att bygga ett skrytbygge söder om Globen som ingen vill ha. Men det löftet genomförde visst ett annat parti…

Lurad väljare - 13 augusti 2010

teodork>> Din fråga är fel ställd. FP gick till val senast det begav sig med ett löfte som dom inte hållit. Vad talar för att dom skulle hålla det denna gång?

Hägersten Family Crew - 13 augusti 2010

…för det första var det väl mark till en arena som klubbarna själva skulle finansiera? Och vilket parti tycker du skulle ha drivit frågan om en arena (mark) än er den senaste (nuvarande) mandatperioden?

*tar mig för pannan*

11. Kalle - 13 augusti 2010

Helt ofattbart. Tror Folkpartiet att väljarna är helt blåsta? Jag kommer aldrig rösta på Folkpartiet mer efter SVEKET. Kommer istället att missionera bland mina Djurgårdsvänner privat och på olika forum att rösta på annat parti och rösten får gärna straffa hela Alliansen. Tyvärr.

12. Hägersten Family Crew - 13 augusti 2010

Hej folkpartiet

Vi é DIF

…mina barn vet vad ni lovade, och ni är bannlysta i vår familj.

13. Mattias - 16 augusti 2010

Rak fråga:

Kommer ni att uppfylla vallöftet om att spaden ska vara i marken under mandatperioden?

Rakt svar tack

teodork - 16 augusti 2010

Hej Mattias!
vi kommer att träffa Djurgårdens ledning imorgon. Då kommer vi förhoppningsvis kunna ge ett svar på den frågan.
/Teodor

Leif Montén, Gärdet - 16 augusti 2010

Kul!

Hoppas verkligen att ni fattar rätt beslut imorgon så att man slipper rösta rött!

14. Mathias - 16 augusti 2010

Förra valet föll min röst på FP. Men i kommande val blir det troligen C, det är de som tydligast är för en arena på ÖIP.

Madeline gör vad hon kan för att förhala frågan och för att tvinga DIF till nya Söderstadion (eller vad den nu skall heta). Samma med moderaten Billy Östh som säger sig vara Djurgårdare, men det verkar överskuggas av att Billy sitter i styrelsen för nya arenan. Billy är mycket medveten om att nya SÖS är och förblir en ekonomisk katastrof för Stockholm Skattebetalare. Har Madeline och Billy möjligen samma agenda?

Jag skulle kunna rösta på V om de kunde se till att DIF får bygga den utlovad arenan. Det är den enskilt viktigaste frågan för mig, allt annat är så lika mellan blocken så det känns som det kvittar vart jag lägger min röst.

Madeleine ser till att spä på politikerföraktet genom att inte hålla vad hon lovat!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: