jump to navigation

Ett öppet partiprogram inför 2010 1 september 2009

Posted by Erik in Okategoriserade.
Tags: ,
trackback

Folkpartiets arbete med att ta fram ett nytt politiskt program för nästa mandatperiod har nu satt i gång på allvar. På vår utvecklingsblogg har programgruppen ställt ett antal frågor, och visat på ett antal ämnen som vi behöver arbeta med.

Titta här: Programarbete 2010

Processen med att ta fram programmet kommer att vara så öppen som möjligt. Förhoppningen är att vi ska få så mycket kloka synpunkter, idéer och kunskaper som möjligt från folkpartister i Stockholm och från andra stockholmare.

Metoden att publicera öppna frågor och utkast till program har vi arbetat med under hela året i olika enskilda politiska områden. Ambitionen är att hitta en bra modell som gör att vi kan få bra kommentarer på politiken innan vi är färdiga. Vi har tagit fram program om ”cykelstaden” ”regnbågsstaden” och ”Skyskrapor i Stockholm”, och just nu pågår arbetet med en kommunal internetpolitik.

Erik

(Programarbetet leds av en grupp bestående av Björn Ljung, ordförande, Gulan Avci, Daniel Forslund, Francisca Herodes, Jan Jönsson, Hans Åberg, Ann-Katrin Åslund och Martin Ängeby.)

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: