jump to navigation

Sillstryparchock på Söderstadion 24 april 2009

Posted by Teodor in Okategoriserade.
Tags: , , ,
trackback
dsc01491

Är röksignaler det nya svarta?

dsc01486

Riktigt bra.

I går spelade Hammarby mot IFK Göteborg och såklart var delar av idrottsroteln med borgarråd där för att heja fram stockholmslaget. Tyvärr gick det inte Hammarbys väg men det var ändå en toppenkväll. Över tiotusen åskådare och en grym känsla på läktarna. Tyvärr grusades den när några supportrar orsakade en brand på kortsidan. Det stora flertalet tog dock kraftigt avstånd från de som kastade in raketen och tände lägerelden.

Teodor

Kommentarer»

1. H - 25 april 2009

Hallfrågan är ju riktigt knepig tycker jag. Är extremt mot hela fenomenet, hall tar bort mycket av det som jag älskar med bandy.

Av dem bortamatcherna som jag var på förra säsonmgen så tycker jag att Hällåsen (broberg/söderhamn) var bäst (vackrast). Det är det som är speciellt med bandy varje bana har sin egen charm oavsett om den ligger gemytligt ute i skogen eller dynamiskt mitt på söder. För mig skulle nöjet med att se Bajen bandy sjunka avsevärt om jag måste åka ut till tex gubbängen för att kolla på bandy i en hall.

För många väldigt många är möjligheten att ta en öl och snacka skit på valfri krog runt Zinken en väldigt stor anledning till att åka in och titta på bandy.

Jag har varit och kollat i både byns och vsk:s hall och båda två gav ungefär samma upplevelse som att gå in i ett stort tomt varuhus. Så anledningen för att jag är emot hall (som match is)är inte bara för att jag vill bevara något förlegat som många vill uttrycka det. Utan för att jag verkligen tror att Bajen kommer att tappa mycket publik om vi ska spela i hall ute i förorten, om man kollar på dem senaste åren så kan man se att hall inte drar mer publik utan snarare tvärtom…edsbyn…Medan våra siffror har varit riktigt starka ett par år nu!

Men samtidigt är det avgörandet för Bajens och bandyns utveckling att bygga hallar så att man har någonstans att träna. Så att vi kan konkurera på samma villkor som bondeföreningarna, vilket vi helt klart märkt nu på senare tid att vi inte gör.

Så för att summera den här allt för långa texten: En TRÄNINGShall ute i ev söderort som ger våra grabbar och juniorer möjligheten att träna som andra bandyspelare ute i landet, som även kan användas som matchplan OM vädret verkligen(inte kyla eller snö) skulle förstöra matchen. Då pratar jag om hellregn..

VI VILL HA SVAR


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: